Lansări

Warhammer 40,000: Warpforge s-a lansat pe Steam Early Access

Everguild a anunțat lansarea cu acces anticipat a Warhammer 40,000: Warpforge pe platforma Steam, un joc de cărți digitale bazat pe universul Warhammer 40.000. Acest joc se lansează în Early Access după o perioadă de beta închisă cu o mare susținere din partea comunității.

Warhammer 40,000: Warpforge promite să aducă o abordare inovatoare a genului jocurilor de cărți digitale, plasând cele mai emblematice facțiuni ale universului Warhammer 40.000 în scenarii interesante care se schimbă în funcție de diferite condiții de mediu. Jocul dispune de un sistem inovator de progresie care permite jucătorilor să colecteze și să joace cu armatele lor preferate încă de la început. De asemenea, este însoțit de lucrări de artă uimitoare, efecte vizuale, muzică și interpretări vocale, oferind o experiență captivantă în viitorul întunecat al mileniului 41 al universului Warhammer 40.000.

Everguild a anunțat, de asemenea, o interfață personalizată optimizată pentru Steam Deck și alte dispozitive tactile. Aceasta va fi disponibilă în versiunea mobilă a jocului Warhammer 40,000: Warpforge, care urmează să fie lansată pe App Store și Google Play pe 2 noiembrie 2023, permițând astfel jucătorilor să se bucure de experiența jocului pe diverse platforme.

CEO-ul Everguild, Andres Tallos, a declarat: „Suntem foarte încântați că Warpforge va ajunge în Early Access. Feedback-ul comunității a fost absolut încurajator în timpul perioadelor alfa și beta închise. Avem o foaie de parcurs interesantă planificată pentru joc, de la adăugarea de facțiuni suplimentare la funcții sociale și moduri de joc noi. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să învățăm din această perioadă de acces anticipat pentru a construi cel mai bun joc de cărți posibil.”

La lansare, Warhammer 40,000: Warpforge va oferi șase facțiuni puternice, cu promisiunea de a adăuga mai multe armate în viitor, extinzând astfel opțiunile pentru jucători. Everguild invită comunitatea să rămână la curent cu actualizări și anunțuri ulterioare pe site-ul oficial Warpforge.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *