Lansări

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Definitive Edition este disponibil acum, alături de toate DLC-urile

Dezvoltatorul NeocoreGames a adus o veste bună fanilor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, lansând o ediție definitivă a jocului pentru PC. Această ediție adună tot conținutul lansat până acum pentru acest RPG de acțiune intens, oferind o experiență completă a universului Warhammer 40,000.

Ediția definitivă include nu doar jocul de bază, ci și expansiunea Prophecy, alături de toate celelalte DLC-uri lansate anterior. Aceasta înseamnă că jucătorii pot explora toate noutățile aduse de aceste extensii și pot experimenta complet universul în Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr.

Pentru a sărbători lansarea acestei ediții definitive, NeocoreGames a oferit o reducere semnificativă pe Steam. Atât jocul de bază, cât și ediția definitivă sunt disponibile cu o reducere imensă de 90%, permițând fanilor să achiziționeze această experiență completă la un preț avantajos. În plus, DLC-ul Sororitas Class poate fi achiziționat separat cu o reducere de 50%, oferindu-le jucătorilor și mai multe opțiuni pentru a-și personaliza aventura.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr a fost inițial lansat pe PC în 2018 și a avut parte de diverse actualizări și îmbunătățiri de atunci. Cu toate că la lansare a întâmpinat unele probleme de performanță și design, dezvoltatorii au continuat să lucreze la el, aducând conținut nou și corectând problemele semnalate de comunitate.

Pentru fanii Warhammer 40,000 și ai jocurilor RPG de acțiune, această ediție definitivă reprezintă o oportunitate excelentă de a se bucura de o experiență completă într-un univers captivant. Reducerile semnificative de pe Steam fac ca această ofertă să fie și mai atractivă.