Trailere

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr – anunț pentru un nou DLC și sezon

NeocoreGames a anunțat astăzi lansarea Seasonal Journey pentru Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, disponibilă acum pe PC (Steam). Pentru a sărbători acest moment, jocul va beneficia de o reducere de 80% pe Steam în perioada 30 ianuarie – 6 februarie.

Călătoria sezonieră este rezultatul muncii depuse în ultimii ani și include toate cele șapte sezoane lansate anterior, acum disponibile simultan pentru toți jucătorii. Această caracteristică gratuită le oferă jucătorilor posibilitatea de a alege un sezon direct de la crearea personajului.

De asemenea, NeocoreGames a dezvăluit că va lansa un nou DLC de clasă mai târziu în acest an – Clasa Hierophant. Jucătorii vor putea prelua rolul unui inchizitor capabil să cheme mai mulți acoliți pentru a forma o echipă. Cu ajutorul credinței și autorității, vor fi lideri inspiraționali, îndrumând acoliții să îndeplinească voința Împăratului și să facă față amenințărilor eretice din sectorul Caligari.

Detalii suplimentare despre Clasa Hierophant urmează să fie dezvăluite în perioada premergătoare lansării, iar NeocoreGames speră că noile funcții și abilități vor încânta fanii jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *