Știri

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War este gratuit pentru o perioadă limitată

Evenimentul anual Warhammer Skulls aduce mereu vești bune pentru fanii Warhammer, iar anul acesta nu face excepție. Printre anunțurile notabile, cum ar fi Mechanicus 2 și expansiunea Forges of Corruption pentru Boltgun, se numără și un cadou special: Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War. Jocul poate fi păstrat gratuit pe Steam și Epic Games Store pentru săptămâna viitoare.

Lansat inițial în 2018, Gladius nu a impresionat la început, dar a primit numeroase actualizări și expansiuni care i-au îmbunătățit considerabil gameplay-ul și varietatea. Acum, jocul are o evaluare respectabilă pe Steam, majoritatea utilizatorilor oferindu-i recenzii pozitive. Expansiunile DLC permit jucătorilor să joace ca facțiuni variate, precum t’au, tiranizi și marine spațiali Chaos, iar pachetele mai mici adaugă unități suplimentare acestor facțiuni. Cel mai recent pachet, Demolition, adaugă 11 unități noi, inclusiv arco-flagelanti, wraithlords și burna boyz.

Pe lângă Gladius, alte bonusuri din cadrul evenimentului Warhammer Skulls includ o geantă digitală cu bunătăți disponibile pe GOG, ce conține imagini de fundal și coduri de reducere, și un set de zaruri pentru Blood Bowl 3, ce pot fi revendicate din magazinul jocului. De asemenea, a fost anunțat un nou erou legendar pentru Total War: Warhammer 3. Karanak, vânătorul fără sfârșit, un câine demon cu trei capete în serviciul zeului haosului Khorne, va fi adăugat într-o actualizare viitoare pentru toți jucătorii.

Warhammer Skulls oferă o mulțime de surprize și oportunități pentru fani, asigurându-se că există ceva special pentru toată lumea. Asigurați-vă că revendicați Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War gratuit și bucurați-vă de celelalte oferte disponibile în cadrul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *