Știri

Warhammer 40,000: Boltgun anunță „Forges of Corruption” – DLC-ul Sângeros se va lansa pe 18 iunie

Focus Entertainment și Auroch Digital au anunțat cu entuziasm lansarea noului DLC „Forges of Corruption” pentru Warhammer 40,000: Boltgun. Acest FPS retro exploziv, amplasat în universul iconic al Games Workshop, va primi actualizări semnificative pe 18 iunie 2024, pe platformele PlayStation, Xbox și PC. O lansare pe Nintendo Switch este planificată ulterior. Între timp, nu ratați trailerul de dezvăluire și pregătiți-vă Bolterul pentru noi provocări!

Ultramarinul tău preferat se întoarce! În „Forges of Corruption”, jucătorii vor explora noi medii și vor opri corupția Chaos înainte ca aceasta să se răspândească pe întreaga lume Graia. Vei înfrunta noi inamici, precum monstruosul Helbrute, Havoc cu arme grele și ghearele vicioase ale fulgerului Terminator. Armele noi, precum Multi-melta și Lansatorul de rachete, vor ajuta la curățarea hoardelor de eretici.

Pentru noii jucători, ediția „Forges of Corruption” a lui Boltgun, care include jocul de bază complet și noul DLC, va fi disponibilă la un preț redus. Pregătiți-vă pentru epurarea sângeroasă care începe pe 18 iunie!

Actualizări gratuite pentru toți jucătorii: Două actualizări foarte solicitate vor fi disponibile pe 18 iunie. Primul, modul Horde, oferă patru niveluri de dificultate și realizări unice. Jucătorii vor descoperi și un Ghid de navigare pentru a ajuta Aleșii împăratului să parcurgă nivelurile, alături de numeroase remedieri de erori și îmbunătățiri ale calității vieții.

Festivalul Craniilor: Sărbătoriți Festivalul Warhammer Skulls pe Steam și Xbox cu reduceri de până la 90% la colecția de jocuri Warhammer. Warhammer 40,000: Boltgun beneficiază de o reducere de 35%, iar precomenzile pentru edițiile Ultra, Gold și Standard ale Space Marine 2 sunt acum deschise.

Warhammer 40,000: Boltgun este disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC. DLC-ul și ediția „Forges of Corruption” se lansează pe 18 iunie pe PlayStation, Xbox și PC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *