Trailere

Warhammer 40.000: Rogue Trader prezintă alegeri și consecințe într-un nou trailer

Dezvoltatorul Owlcat a publicat un nou trailer pentru RPG-ul său viitor, “Warhammer 40,000: Rogue Trader”. Acest trailer se concentrează pe aspectele jocurilor de rol ale jocului, evidențiind faptul că fiecare alegere făcută de jucător va avea un impact asupra povestirii principale.

Potrivit trailerului, aproape fiecare decizie luată de jucător va influența într-un mod sau altul direcția poveștii generale a jocului. Alegerile pot varia de la decizii simple, cum ar fi alegerea de a trata diplomatic cu inamicii Imperiului omenirii, în loc să te lupți cu ei, la alegeri mai profunde, cum ar fi decizia de a salva sau de a distruge populația unei planete pe moarte pentru a reduce riscurile.

“Warhammer 40,000: Rogue Trader” este programat pentru lansare pe 7 decembrie și va fi disponibil pe PC, Xbox Series X/S și PlayStation 5. Acest joc oferă jucătorilor o navă spațială și îi plasează în Koronus Expanse, unde vor avea ocazia să exploreze lumi, să interacționeze cu diferite facțiuni și să participe la diverse misiuni.

Un aspect nou este suportul pentru cooperarea online, deoarece jocurile anterioare dezvoltate de acest studio, cum ar fi “Pathfinder: Kingmaker” și “Pathfinder: Wrath of the Righteous,” au fost concepute strict pentru un singur jucător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *