Lansări

Warframe sosește pe iOS: experimentează universul captivant de acțiune pe mobil

Warframe, universul științifico-fantastic de acțiune al Digital Extremes, este acum disponibil în App Store pentru iOS, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta aventura captivantă chiar din mers. Versiunea pentru Android a jocului este în curs de dezvoltare și este programată pentru lansare mai târziu în acest an.

Jocul mobil este rezultatul colaborării între Digital Extremes și partenerul de dezvoltare Nitro Games, care și-au propus să ofere o experiență fluidă și captivantă pentru jucătorii de pe dispozitivele mobile.

Jussi Tähtinen, CEO al Nitro Games, a declarat: “Echipa noastră este dedicată să ofere cea mai fluidă experiență Warframe pe mobil posibilă. Suntem încântați să aducem jocul rapid și lumea captivantă a lui Warframe pe dispozitivele mobile, oferind comenzi tactile accesibile și fluide pentru jucătorii din toată lumea.”

Warframe este cunoscut pentru gameplay-ul său elegant, experiențele cinematografice create de quest-uri și posibilitatea de a personaliza stilul de joc. Cu peste zece ani de evoluție, jocul a crescut de la o lansare beta deschisă la o lume vastă cu peste 20 de planete, peste 30 de misiuni și peste 55 de Warframe-uri de bază disponibile.

Sheldon Carter, președintele Digital Extremes, a declarat: “Suntem încântați să le oferim jucătorilor iOS o bun venire în comunitatea noastră globală de jucători Warframe. Lucrăm cu un partener desăvârșit în Nitro Games, care împărtășește pasiunea noastră pentru jocuri conduse de jucători.”

Pentru jucătorii mobili, Digital Extremes oferă un pachet de arme de pornire care include arma principală Aeolak, un mod Maxed Serration și 100 Platinum, moneda premium din joc. Jucătorii Warframe primesc, de asemenea, un Bombyx Syandana și un amplificator de afinitate de 3 zile ca recompensă de conectare în prima zi.

Warframe pe iOS promite să aducă aceeași pasiune și angajament pentru jocuri experimentate de jucătorii de pe PC și console, oferind o experiență captivantă și accesibilă chiar și atunci când ești în mișcare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *