Știri

Warframe anunță actualizarea „Dante Unbound” pentru martie

Digital Extremes a dezvăluit prima actualizare Warframe a anului, numită „Dante Unbound”, în cadrul celui mai recent Devstream. Această actualizare aduce Warframe-ul numărul 56, Dante, maestrul paginilor realității, care vine cu propria sa armă exaltată numită Noctua. Grimoire-ul legat de Dante atacă inamicii cu pagini spectrale și tăieturi de hârtie blestemate. În plus, Warframe-ul Inaros va primi o reluare mult așteptată. Actualizarea va fi lansată în martie, împreună cu mai multe îmbunătățiri ale calității vieții și produse cosmetice colaborative TennoGen.

TennoGen, programul colaborativ de cosmetice, revine în această actualizare, aducând noi articole cosmetice aprobate anul trecut. Programul conectează artiștii comunității cu dezvoltatorii pentru a aduce noi elemente cosmetice achiziționabile în joc. În plus, Ghidul oficial de stil TennoGen a fost actualizat pentru a accepta trimiteri pentru stilul emblematic Entrati și versiunile originale ale Dagath și Qorvex Warframes.

În cadrul evenimentului, au fost prezentate și produse cosmetice noi, inclusiv pielea Deluxe Styanax și melodia originală „Gauss: Redline” pentru Gauss Prime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *