Trailere

Warcraft Rumble se lansează pe 3 noiembrie, coincizând cu BlizzCon

Blizzard Entertainment își propune să intre pe piața jocurilor mobile cu un titlu mult așteptat, “Warcraft Rumble.” Acest joc free-to-play din universul Warcraft va fi lansat pentru dispozitivele iOS și Android pe 3 noiembrie. Această dată de lansare se potrivește perfect cu evenimentul BlizzCon din același an, care este programat pentru 3 și 4 noiembrie și reprezintă primul BlizzCon în persoană de la evenimentul din 2019.

“Warcraft Rumble” oferă o experiență unică, combinând elemente de strategie cu cele de apărare a turnului. Jucătorii se pot aștepta la o varietate de moduri de joc, inclusiv o campanie PvE, meciuri PvP multiplayer, opțiuni de cooperare, temnițe, raiduri și multe altele.

Pentru cei interesați să se alăture aventurii din Warcraft, preînregistrarea pentru joc este deschisă pe App Store și Google Play Store. Cu o lansare atât de aproape, fanii Warcraft vor putea să-și exploreze universul preferat direct de pe dispozitivele lor mobile.

Blizzard Entertainment a făcut un pas semnificativ în lumea jocurilor mobile, iar “Warcraft Rumble” este doar începutul. Cu o bază de fani dedicată și o istorie bogată a francizei Warcraft, acest titlu are potențialul de a deveni un succes major pe platforma mobilă.

1 Comment

Comments are closed.