Trailere

War Hospital se va lansa la începutul lui 2024

War Hospital, jocul dezvoltat de NACON și Brave Lamb Studio, și-a anunțat noua dată de lansare – acum, de la începutul anului 2024. Inițial programat pentru a fi lansat pe 26 octombrie 2023, studioul a decis să amâne lansarea pentru a se asigura că jocul îndeplinește așteptările ridicate ale jucătorilor.

War Hospital este un joc cu o abordare unică, combinând elemente de strategie în timp real cu cele de supraviețuire. Jucătorii preiau rolul maiorului Henry Wells, gestionând un spital de campanie britanic în timpul Primului Război Mondial. Scopul jocului nu este să distrugi inamici, ci să salvezi vieți și să asiguri tratamentul și reabilitarea soldaților răniți.

Echipa de dezvoltare a explicat decizia de amânare a lansării, menționând că jocul oferă o perspectivă diferită față de alte jocuri de război și, ca urmare, include mecanici complexe care necesită mai mult timp pentru a fi dezvoltate și echilibrate corect. Astfel, lansarea a fost amânată pentru a permite echipelor să perfecționeze jocul și să remedieze erorile, astfel încât jucătorii să primească o experiență rafinată.

War Hospital va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC la începutul anului 2024. Acest joc promite o experiență de management captivantă și realistă într-un context istoric important.

Pentru mai multe informații despre War Hospital, rămâneți la curent cu actualizările viitoare de la echipa de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *