Știri

Wandering Cat vine pe PC cu feline cu blană în călătorii remarcabile

Davide „Daevis” Marcucci, dezvoltatorul de jocuri indie și fondatorul Black Mastiff Studio, este încântat să împărtășească detalii despre viitorul său joc, Meowtastic: Wandering Cat. Acest joc de aventură promite să aducă o experiență remarcabilă în lumea jocurilor video, cu protagonista neobișnuită – o pisică curajoasă – care explorează regate pline de arome și surprize.

În Wandering Cat, jucătorii vor călători prin sate pitorești, temnițe misterioase și orașe bogate în arome în căutarea preparatului perfect. În timp ce se îndreaptă spre acest scop culinar, pisica fără nume va întâlni personaje diverse și va fi implicată în situații neașteptate și pline de umor. Jocul promite o narațiune plină de spirit, ironică și plină de surprize, care va ține jucătorii lipiți de ecran și le va aduce zâmbetul pe buze.

Cu interacțiuni bogate și variate, Wandering Cat oferă o experiență captivantă, plină de puzzle-uri și misiuni secundare care vor testa ingeniozitatea jucătorilor și vor oferi recompense care vor satisface palatul virtual. Coloana sonoră captivantă completează atmosfera unică a jocului, învăluind jucătorii în aventura pisicii rătăcitoare.

Wandering Cat este mult mai mult decât un simplu joc; este o sărbătoare a explorării, prieteniei și bucatăriei. Pregătiți-vă pentru o călătorie dincolo de obișnuit, unde curajul este măsurat nu doar în bătălii, ci și în căutarea gustului suprem. Evitați bulgări de blană și rezervați-vă copia personală astăzi pentru a fi pregătit să vă alăturați pisicii în aventura sa meowtastică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *