Știri

Wandering Cat: o nouă aventură pisicească sosește pe Steam!

O nouă aventură captivantă debutează pe Steam, iar protagoniștii sunt niște felini adorabile! Wandering Cat este jocul perfect pentru toți iubitorii de pisici și pentru cei care caută o experiență de aventură plină de culoare și creaturi fascinante. În această lume, jucătorii vor întâlni pisici, oameni, monștri și chiar creaturi mitice, toate având parte de o poveste care te va purta printr-un vârtej de arome, prietenie și momente relaxante.

Dezvoltat de către Daevis, un creator independent pasionat de pisici și aventuri, Wandering Cat este un proiect autofinanțat, născut din dorința de a crea o experiență de joc captivantă și distractivă pentru copiii săi. Aventura promite să ofere un mod de joc provocator și plin de satisfacții, în care jucătorii vor trebui să-și folosească abilitățile și creativitatea pentru a depăși obstacolele și a rezolva puzzle-urile întâlnite pe parcurs.

Cu o lansare în acces anticipat, Wandering Cat își propune să creeze o legătură directă cu jucătorii pentru a primi feedback și sugestii care să îmbunătățească experiența de joc. Dezvoltatorul Daevis vizează să ofere o aventură cu momente de puzzle, strategii pentru a înfrunta inamicii și chiar posibilitatea de a gestiona alimentele într-un “jurnal” virtual.

Cu fiecare aventură începând în felul său, Wandering Cat promite să ofere o experiență de joc memorabilă și distractivă pentru toți cei care îndrăgesc pisicile și călătoriile în lumi fantastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *