Trailere

Walking Dead: Destines se lansează mai târziu decât se așteptau fanii

Pentru fanii seriei “The Walking Dead”, așteptarea pentru jocul “The Walking Dead: Destines” va continua puțin mai mult decât s-ar fi așteptat inițial. Data de lansare a acestui titlu a fost ușor amânată, iar dezvoltatorii îi roagă pe fani să fie puțin mai răbdători.

Inițial, lansarea era programată pentru 14 noiembrie, dar se pare că jocul va fi disponibil digital abia pe 17 noiembrie, în timp ce copiile fizice vor fi lansate în decembrie 2023.

“The Walking Dead: Destines” este un joc de acțiune și aventură la persoana a treia dezvoltat de GameMill Entertainment. În acest joc, jucătorii preiau rolul iconicului Rick Grimes și au ocazia de a lua decizii esențiale care vor influența povestea și soarta personajelor. Jocul se bazează pe serialul TV de succes “The Walking Dead” și promite să surprindă esența acestuia, oferind locații emblematice, un sistem de stres și peste 150 de variante de final.

Deși întârzierea este relativ mică, cu doar câteva săptămâni, ea aduce o ușoară schimbare în planurile de lansare inițiale. Cu toate acestea, fanii seriei vor trebui să aștepte puțin mai mult pentru a se aventura în lumea post-apocaliptică a “The Walking Dead: Destines”.

Jocul promite o experiență interactivă captivantă, adaptând conținut din primele patru sezoane ale serialului TV și introducând elemente precum un sistem de stres pentru a adăuga presiune și provocare. Cu peste 150 de variante de final și trei potențiali șefi finali, jocul oferă o rejucabilitate semnificativă și o experiență captivantă pentru fanii seriei.

“The Walking Dead: Destines” se alătură altor jocuri din franciza “The Walking Dead”, dar promite să ofere o experiență unică în care jucătorii pot influența evenimentele canonice ale seriei. Fanii vor aștepta cu nerăbdare să vadă dacă acest joc va atinge nivelul ridicat al așteptărilor stabilite de serialul TV.

Jocul va fi lansat digital pe 17 noiembrie pentru platformele PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S, iar versiunile fizice vor ajunge pe rafturi în decembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *