Trailere

Wakerunners este noul joc MOBA de la Mintrocket, dezvoltatorul Dave the Diver

Mintrocket, dezvoltatorul din spatele apreciatului Dave the Diver, a dezvăluit următorul său proiect – Wakerunners. Acest nou joc este un MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) rapid, cu partide 4-pe-4 și 5-pe-5, aducând o abordare proaspătă și captivantă în lumea genului.

Plecând de la decorul post-apocaliptic al Pământului, Wakerunners oferă o experiență de luptă competitivă și plină de acțiune. Cu personaje cu abilități unice și opțiuni de mișcare de mare viteză, jucătorii se vor bucura de sferturi scurte, pline de captivante bătălii.

Un aspect distinctiv al jocului este capacitatea jucătorilor de a schimba personajele în mijlocul unui meci, aducând o inovație în genul MOBA. Această caracteristică oferă flexibilitate și strategie suplimentară, în contrast cu alte jocuri similare care restrâng alegerea personajului pe durata întregului meci.

Pentru cei interesați să testeze jocul înainte de lansare, o demonstrație gratuită a lui Wakerunners va fi disponibilă în timpul Steam Next Fest, începând cu 5 februarie. Demo-ul va permite jucătorilor să încerce 7 dintre personajele jucabile, oferind o privire asupra universului captivant și a mecanicilor inovatoare ale acestui MOBA sci-fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *