Știri

Visions of Mana de la Square-Enix sosește pe Xbox Game Pass la lansare

Square-Enix pregătește terenul pentru un eveniment major în lumea jocurilor video, iar fanii Xbox Game Pass ar putea fi primii care se bucură de această oportunitate. Actualizările recente de pe site-ul Microsoft indică faptul că RPG-ul recent anunțat, “Visions of Mana”, ar putea fi disponibil pe Xbox Game Pass încă de la ziua lansării.

Square-Enix a surprins comunitatea de jucători cu dezvăluirea celui mai nou joc din franciza Mana, prezentat la Game Awards 2023. Cu o istorie ce datează de peste 30 de ani, seria Mana revine în atenția publicului cu o intrare nou-nouță, marcând un moment important după aproape două decenii de remasterizări ale titlurilor mai vechi.

Deși franciza Mana nu are aceeași notorietate ca și alte titluri Square-Enix, precum Final Fantasy și Dragon Quest, aceasta atrage un public fidel datorită gameplay-ului său captivant și istoriei bogate. Recent, observatori Xbox au identificat o actualizare pe pagina magazinului Xbox dedicată jocului “Visions of Mana”, sugerând că acesta va fi disponibil pe Game Pass de la lansare.

Pagina magazinului afișează acum titlul ca fiind “în curând pe Game Pass”, deși nici Microsoft, nici Square-Enix nu au făcut încă o confirmare oficială. Unii fani dedicați au descoperit chiar mențiuni despre Game Pass în codul sursă al paginii magazinului Xbox dedicată jocului.

Lansarea “Visions of Mana” face parte dintr-un an aparent prolific pentru Square-Enix, care pregătește mai multe RPG-uri de mare calibru. În februarie, așteptăm cu nerăbdare debutul mult-asteptat al lui Final Fantasy 7 Rebirth, al doilea capitol al remasterizării Final Fantasy 7 Remake. De asemenea, în 2024, Final Fantasy 14 va primi o extindere majoră intitulată “Dawntrail”, aducând noi aventuri și locuri de muncă în universul MMORPG-ului popular.

Deși debutul lui “Visions of Mana” pe Xbox Game Pass nu a fost confirmat oficial, entuziaștii serviciului de abonament se pot aștepta la o varietate impresionantă de jocuri de calibru în prima jumătate a anului. Cu lansări notabile precum Persona 3 Reload și Senua’s Saga: Hellblade 2 deja planificate, pare că Game Pass oferă un început promițător pentru anul 2024, continuând trendul de a aduce jucătorilor titluri de calitate de la ziua lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *