Știri

Vigor vine pe PC: lansare pe Steam după cinci ani de la debutul său pe Xbox One

După cinci ani de la debutul său pe Xbox One, jocul de prădare exclusiv pentru consolă, Vigor, de la Bohemia Interactive, vine în sfârșit pe PC. Deși disponibil pe Xbox, PlayStation și Switch, Vigor nu a fost niciodată lansat pe PC – până acum.

Dezvoltat de studioul Arma Bohemia Interactive, Vigor a fost lansat inițial pe Xbox One în 2019, iar apoi pe Nintendo Switch, PlayStation 4 și PS5 în 2020, și pe Xbox Series X/S în 2021. Astăzi, în urma multiplelor solicitări și a anilor de așteptare, jocul va fi disponibil pe Steam.

Lansarea cu acces anticipat a Vigor pe Steam este programată pentru luna mai, fiind disponibilă pentru cei care cumpără noul „Pachet de întăriri” de 20 USD. Acest pachet include arme, consumabile și alte resurse esențiale pentru începutul aventurii post-apocaliptice în Norvegia, locul în care se desfășoară acțiunea jocului. Accesul timpuriu este planificat să dureze aproximativ trei luni, iar toate progresele vor fi șterse când Vigor va fi lansat complet, cu excepția conținutului din pachetul de întăriri, care va fi păstrat.

Jucătorii care vor avea acces timpuriu vor putea experimenta sezonul 18, Vigor Chronicles: Isolation, care a fost lansat anterior pentru console. Acest sezon aduce noi elemente, precum pușca de asalt M14, lupta corp la corp îmbunătățită și o hartă nouă pentru modul de joc Shootout.

Vigor îi plasează pe jucători în „Outlands”, rămășițele distruse din ceea ce a fost cândva Norvegia. Acolo, ei trebuie să construiască baze, să concureze pentru pradă și să lupte în modul solo sau în echipă.

Dezvoltatorii de la Bohemia Interactive își doresc să ofere o experiență de joc cât mai fluidă posibil pe PC, și sunt deschiși la feedback-ul comunității. Lansarea pe Steam va permite jucătorilor să își exprime părerea și să contribuie la optimizarea continuă a jocului.

O dată specifică de lansare pentru Vigor pe Steam nu a fost încă anunțată, însă fanii sunt deja nerăbdători să își înceapă aventura în această lume post-apocaliptică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *