Știri

Vezi toate anunțurile făcute de PlayStation la State of Play

Tot ce a fost afișat în timpul PlayStation State of Play din ianuarie 2024
Au fost prezentate peste 15 titluri.

Prima stare a jocului din 2024 a avut loc în ultima zi a lunii ianuarie, iar videoclipul de 45 de minute a prezentat peste 15 jocuri care vor fi lansate în acest an și mai departe, inclusiv Rise of the Ronin, Stellar Blade și alte câteva foarte așteptate. titluri.

Iată tot ceea ce PlayStation a avut de împărtășit pentru starea jocului din ianuarie 2024 .

Trailerul Helldivers 2
Un nou trailer pentru viitorul titlu Helldivers 2 a arătat un conținut viitor pentru jocul care va fi lansat pe PS5 și PC pe 8 februarie.


Trailerul Stellar Blade și data lansării
Aceasta a fost o scufundare profundă a dezvoltatorului în titlul de acțiune hack-and-slash și în personajul său principal, Eve, care luptă într-o lume post-apocaliptică, incluzând gameplay-ul, mediile și unele elemente ale poveștii. Trailerul s-a încheiat cu o confirmare a datei de lansare a Stellar Blade , care urmează să apară pe 26 aprilie 2024.


Sonic X Shadow Generations dezvăluire
Titlul din 2011 Sonic Generations s-a întors și mai mare într-un fel de remaster, prezentând tot conținut nou cu Shadow the Hedgehog ca personaj jucabil. Sonic X Shadow Generations urmează să apară la sfârșitul acestui an, în toamna lui 2024.


Zenless Zone Zero vine pe PS5
Dezvoltatorul Genshin Impact Hoyoverse a confirmat că noul său titlu, Zenless Zone Zero , vine pe PlayStation și este în prezent în dezvoltare.


Trailer Foamstars
Un viitor titlu PlayStation Plus cu luptă spumoasă, Foamstars , a fost prezentat înainte de lansare săptămâna viitoare, pe 6 februarie.


Dave the Diver vine pe PS5 cu Godzilla
Unul dintre cele mai surprinzătoare hituri din 2023 va veni pe PlayStation 5 în mai. Și Godzilla vine cu Dave the Diver .


V Rising vine pe PS5
Jocul de supraviețuire cu vampiri care a fost un succes pe Steam, V Rising va veni pe consola PS5 în 2024.


Silent Hill : The Short Message a fost dezvăluit
Un nou joc Silent Hill la persoana întâi , Silent Hill : The Short Message , vine pe PS5. Și întregul joc este lansat astăzi și este complet gratuit.


Trailer de dezvăluire a luptei Silent Hill 2 Remake
Titlul clasic de supraviețuire horror a fost refăcut, oferind o perspectivă peste umăr, la felul remake-urilor Resident Evil și niște muzică de cap. Și Pyramid Head este tachinat chiar la sfârșit.


Trailer Judas
De la creatorii BioShock, un nou joc de acțiune la persoana întâi numit Judas este pe drum. Și cu siguranță seamănă foarte mult cu BioShock din mai multe feluri, inclusiv prin arme, roboți și capacitatea de a mânui elementele cu mâinile tale, așa că nimeni nu se plânge.


Dezvăluirea Metro Awakening
Seria Metro vine în VR în 2024.


Trailer Legendary Tales
Emisiunea VR a continuat cu un alt titlu la persoana întâi într-un cadru medieval, Legendary Tales . Personajul jucător a luptat împotriva scheletelor și a altor creaturi cu arme de corp la corp, magie, un arc și multe altele. Urmează săptămâna viitoare pe 8 februarie.


Trailerul Dragon’s Dogma II
Continuarea anticipată de la Capcom este în sfârșit, aproape aici. Dragon’s Dogma II va fi lansat pe 22 martie.


Videoclipul jocului Rise of the Ronin
Rise of the Ronin , exclusiv pentru PS5 de la Team Ninja , a atras atenția dezvoltatorilor, arătând jocul de luptă de acțiune din secolul al XIX-lea. Se lansează în mai puțin de două luni pentru PS5 pe 22 martie.


Until Dawn remaster a fost dezvăluit
Until Dawn va veni pe PS5 și PC mai târziu în acest an, remasterizat.


Trailerul Death Stranding 2 : Pe plajă
Bebeluși, și negru, și ciudățenie și o păpușă care vorbește? Vai. Kojima s-a întors cu continuarea lui Death Stranding, iar trailerul este la fel de ciudat și fără sens pe cât ți-ai putea imagina. Norman Reedus, Lea Seydoux, Troy Baker și alți actori care revin sunt din nou în rolurile lor, în timp ce aventura părăsește America și se îndreaptă spre Mexic, unde Sam Porter Bridges caută să conecteze o altă rețea. Vine în 2025.

Kojima Productions noua IP pentru „spionaj de acțiune”.
Hideo Kojima a apărut și a încheiat spectacolul pentru a dezvălui că lucrează cu Sony pentru a crea un nou „joc interactiv” de spionaj de acțiune, care este un IP complet nou și aparent un succesor spiritual al francizei Metal Gear , unde speră să „depășească barierele”. între film și jocuri video.”

Final Fantasy VII: Rebirth State of Play săptămâna viitoare
6 februarie va găzdui un nou State of Play dedicat „o privire extinsă” la FF7 Rebirth.

Vom reveni în cel mai scurt tip cu detalii despre fiecare anunț de la State of Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *