Știri

Vești proaste pentru vânătorii de trofee care speră să învingă Modern Warfare 3

În timp ce așteptarea pentru lansarea Modern Warfare 3 crește, s-au ivit vești proaste pentru vânătorii de trofee care speră să completeze jocul cu realizări deosebite. Mai exact, se pare că lipsa unui trofeu de platină pentru Modern Warfare 3 ar putea fi o dezamăgire pentru mulți jucători.

Un trofeu de platină este o realizare deosebită pe care jucătorii o obțin atunci când finalizează un joc în întregime. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, Modern Warfare 3 este considerat un DLC pentru MW2, ceea ce înseamnă că nu include un trofeu de platină.

Conform afirmațiilor făcute într-un tweet de pe 1 noiembrie de către PowerPyx, jucătorii de pe PlayStation 5 vor avea acces doar la un trofeu de aur, în timp ce jucătorii de pe platforma Xbox vor putea să câștige trei realizări de nivel aur.

Cu toate acestea, este destul de ciudat faptul că lista de trofee de pe PlayStation 4 prezintă, de fapt, un trofeu de platină, o observație făcută pentru prima dată de Dexerto. Cu toate acestea, nu este clar dacă acest lucru înseamnă că versiunea de pe PlayStation 5 va avea mai mult decât doar trofeul “The First Step”, care este cel mai înalt nivel de realizare pentru PS5.

Această problemă legată de trofee ar putea fi suficientă pentru a-i dezamăgi pe jucători. Unii au exprimat deja frustrarea lor și au spus că vor sări peste Modern Warfare 3 din cauza lipsei unui trofeu de platină.

În esență, această controversă se învârte în jurul modului în care jucătorii percep Modern Warfare 3 ca fiind doar un DLC pentru MW2. Chiar dacă este vândut la prețul întreg de 70 de dolari, la fel ca alte titluri AAA, această percepție a fost suficientă pentru a nemulțumi o parte dintre jucători.

Este important de menționat că jucătorii vor putea accesa Modern Warfare 3 în biblioteca CoD HQ a Activision. Acest aspect se pare că le dă impresia că fiecare viitoare tranșă este doar un DLC. Cu toate acestea, chiar dacă nu poate fi descărcat ca joc independent, Modern Warfare 3 nu este deloc un DLC.

În plus, problemele legate de trofee și discuțiile despre DLC sunt doar câteva din preocupările jucătorilor nemulțumiți. Un alt aspect criticat de jucători a fost saturarea și vizibilitatea în timpul beta-ului Modern Warfare 3. Unii jucători au susținut că atât aliații, cât și inamicii semănau atât de mult încât era dificil de deosebit între ei. Împreună cu culorile plictisitoare ale hărților și designul, aceste aspecte au temperat entuziasmul jucătorilor și i-au făcut să ezite înaintea lansării complete a Modern Warfare 3.

În concluzie, Modern Warfare 3 stârnește un val de discuții și critici din partea jucătorilor, iar lipsa unui trofeu de platină nu face decât să adauge la nemulțumirile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *