Știri

Veste proastă pentru fanii EA Sports College Football 25: jocul va fi disponibil doar pe PS5 și Xbox Series X|S

EA Sports College Football 25 va fi disponibil doar pe PS5 și Xbox Series X|S, lăsând deoparte PC-urile și consolele de ultimă generație, dezamăgindu-i pe unii fani. Jocul va prezenta toate cele 134 de echipe FBS, un playoff cu 12 echipe, jocuri de bowl și modalități inovatoare de a include jucători populari care nu au licență oficială. Cu accent pe capabilitățile de nouă generație, cum ar fi opțiunea de 120 fps, EA Sports College Football 25 își propune să revitalizeze franciza și să concureze cu alte jocuri sportive.

Potrivit unei scurgeri, EA Sports College Football 25 va fi doar pe PS5 și Xbox Series X|S. Fanii jocurilor video de la EA Sports au așteptat cu nerăbdare următoarea lansare din gama de fotbal a jocului. EA Sports College Football 25 va fi primul joc al companiei axat pe fotbal universitar de la NCAA Football 14 din 2013. EA s-a chinuit anterior să-și asigure drepturile de licență pentru a include jucătorii de fotbal universitari.

Acum că destui jucători de fotbal NCAA s-au înscris pentru a fi prezentați în versiune, un nou joc de fotbal EA Sports College este aproape gata. Înainte de o dezvăluire completă, EA a oferit jucătorilor detalii despre EA Sports College Football 25 . Noul joc va prezenta toate cele 134 de echipe FBS, un playoff cu 12 echipe și jocuri de bowl, iar EA s-a concentrat pe găsirea unor modalități creative în jurul fețelor populare care nu vor fi incluse în lansare.

Minerul de date billbil-kun raportează că EA Sports College Football 25 va avea doar versiuni PS5 și Xbox Series X|S. Acest lucru înseamnă că noua versiune nu va fi pe hardware sau PC de ultimă generație, ceea ce este o dezamăgire pentru mulți fani ai versiunilor anterioare EA Sports.

EA Sports College Football 25 pare a fi una dintre cele mai avansate versiuni din serie de până acum. Deoarece jocurile din seria NCAA Football nu au fost lansate pe o consolă modernă până la următorul joc, există o mulțime de upgrade-uri la jocurile sportive mai noi care merită încorporate în acesta. Fanii imaginilor serialului vor fi bucuroși să afle că EA Sports College Football 25 va avea o opțiune de 120 fps și mai este timp pentru alte dezvăluiri înainte de lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *