Trailere

Versiunea demo pentru Bulwark: Falconeer Chronicles a fost lansata alături de trailerul ce prezintă modul foto

Jocul așteptat Bulwark: Falconeer Chronicles, creat de Tomas Sala, se pregătește pentru lansare în mai puțin de două luni, iar jucătorii au acum o oportunitate de a experimenta universul său captivant printr-un demo gratuit. Lansat pe console și PC, demo-ul oferă un scenariu complet de explorat, cuprinzând până la 25 de clădiri ce pot fi construite în joc.

Wired Productions, editorul jocului, a dezvăluit, de asemenea, un trailer nou care aduce în prim-plan Modul Foto, inclus în demo. Această caracteristică permite jucătorilor să-și surprindă creațiile, să manipuleze camera și să revadă construcțiile lor sub diferite unghiuri și lumini. Cu posibilitatea de a ajusta adâncimea câmpului și ora din zi, Modul Foto oferă o modalitate captivantă de a admira detaliile și creațiile din Bulwark: Falconeer Chronicles.

Data lansării oficiale pentru Bulwark: Falconeer Chronicles este stabilită pentru 26 martie, fiind disponibil pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și PC la prețul de 19,99 USD. Precomenzile beneficiază de o copie gratuită a The Falconeer: Warrior Edition, care poate fi jucată imediat. Jucătorii sunt încurajați să rămână conectați pentru a afla mai multe detalii despre titlu în săptămânile următoare, iar un interviu cu dezvoltatorul poate fi găsit aici pentru o privire mai profundă în lumea jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *