Știri

Varianta Demo pentru Prince of Persia: The Lost Crown poate fi descărcată acum GRATUIT

Metroidvania 2D de la Ubisoft Montpelier se lansează pe 18 ianuarie pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch.

Seria Prince of Persia de la Ubisoft revine sub forma Metroidvania cu Prince of Persia: The Lost Crown . Dezvoltat de Ubisoft Montpelier, 2D side-scroller se concentrează pe Sargon, un războinic de elită care trebuie să-l salveze pe Prințul Ghassan. Desigur, lucrurile nu sunt niciodată atât de ușoare, mai ales când este vorba de călătorie în timp. Vezi mai jos trailerul de lansare.

Demo-ul este disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. Conține anumite porțiuni din joc, cu unele puteri temporale deblocate mai devreme. Progresul nu se reportează, deoarece anumite conținuturi pot varia. Pentru mai multe detalii despre experiență, consultați recenzia noastră (unde i-am acordat un 9 din 10).

Prince of Persia: The Lost Crown este disponibil pe 18 ianuarie pentru platformele de mai sus. Cei care au achiziționat ediția Deluxe pot obține acces anticipat pe 15 ianuarie. Desigur, oferă și alte bunătăți, inclusiv Prosperity Bird Amulet. Mergeți aici pentru a afla mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *