Trailere

Vapor World: Over The Mind – viitorul RPG de acțiune inspirat de Sekiro și Bloodborne vine pe Xbox Game Pass

Xbox Game Pass se pregătește să primească o nouă adiție spectaculoasă în forma unui RPG de acțiune elegant intitulat Vapor World: Over The Mind. Inspirat de celebrele titluri Sekiro și Bloodborne ale FromSoftware, jocul este programat să fie lansat în prima zi pe această platformă de abonament, extinzând astfel selecția de jocuri soulslike disponibile pentru abonații Xbox Game Pass.

Dezvoltat de Alive Game Studios (AGS), Vapor World: Over The Mind este un ARPG cu defilare laterală care aduce în prim-plan lupte în ritm rapid, inspirate de mecanica de parare aclamată a lui Sekiro și influențe notabile din universul Bloodborne. Jocul a fost inițial dezvăluit în aprilie 2022 și a atras atenția comunității datorită conceptului său captivant.

Lansarea oficială a jocului este programată pentru trimestrul IV al anului 2024, iar AGS intenționează să demareze o campanie Kickstarter începând cu 28 noiembrie, perioadă în care vor fi acceptate precomenzi pentru entuziaștii jocului. Cu toate acestea, se pare că succesul campaniei de crowdfunding nu va dicta soarta proiectului.

O versiune demo a Vapor World este deja disponibilă pe platforma Steam, iar AGS are planuri de a porta jocul și pe consolele PlayStation și Nintendo Switch după lansarea inițială pe PC și Xbox.

Chiar dacă data oficială de lansare nu a fost încă anunțată, Vapor World: Over The Mind promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii genului soulslike și va aduce un suflu proaspăt în biblioteca Xbox Game Pass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *