Lansări

Vampire: The Masquerade – Justice: aventură în Veneția

Vampire: The Masquerade – Justice este noul joc care aduce universul VtM pe ecranele noastre. Deși așteptările pentru Bloodlines 2 rămân în suspensie, Justice ne promite o aventură captivantă în orașul plin de mister al Veneției.

Dezvăluit în cadrul prezentării Meta Quest, jocul ne poartă în pielea lui Justice, membru al clanului Banu Haqim, în căutarea răzbunării pentru tatăl său ucis. Pe parcursul aventurii, vom dezvălui o conspirație întunecată și vom descoperi adevărul din spatele furtului unei relicve antice.

Pentru a-și înfrunta inamicii și a rezolva puzzle-uri, jucătorii vor folosi stealth, magie de sânge și o arbaletă ascunsă. Pe măsură ce progresează, vor avea ocazia să-și îmbunătățească abilitățile și să-și dezvolte puterea în domeniile stealth, luptă și rezistență. În plus, vor putea explora narațiunea principală și misiuni secundare, interacționând cu personaje și având opțiuni de dialog unice.

Cu un decor înfricoșător, Veneția întunecată și ascunsă de ochii turiștilor, jocul promite o experiență captivantă. Fast Travel Games, dezvoltatorul jocului, ne poartă prin alei tulburi, canale însângerate, catacombe uitate și palate opulente, aducând în viață atmosfera înfricoșătoare a lumii vampirilor.

Deși Justice nu poate înlocui cu adevărat așteptatul Bloodlines 2, trailerul surprinde esența vampirilor și creează o atmosferă potrivită pentru experiența captivantă a realității virtuale. Așteptăm cu nerăbdare lansarea jocului la sfârșitul acestui an pentru Meta Quest 2, Quest 3 și PlayStation VR2.