Trailere

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dezvăluie un nou clan

The Chinese Room și Paradox Interactive oferă mai multe detalii despre lumea înfricoșătoare a lui Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, concentrându-se acum pe Clanul Tremere. Acest clan jucabil aduce cu sine abilități unice, inclusiv capacitatea de a controla sângele, atât al tău, cât și al inamicilor.

Prin intermediul unui scurt teaser, jucătorii au primit o privire asupra gameplay-ului din perspectiva Clanului Tremere. Membrii acestui clan au puterea de a-și modela propriul sânge pentru a-l transforma în arme, inclusiv proiectile letale. Pe lângă aceasta, ei pot manipula și sângele inamicilor, de la smulgerea din corpuri până la controlul asupra circulației lor.

În lumea întunecată a Bloodlines 2, clanul Tremere începe cu o lovitură gravă asupra sanctuarului său principal, dar, cu toate acestea, clanul rămâne departe de a fi învins, pregătindu-se pentru a-și restabili puterea.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 este programat pentru lansare în toamna anului 2024, fiind disponibil pe PS5, Xbox Series X/S și PC. Pe lângă Clanul Tremere, jocul va include și alte trei clanuri jucabile la lansare, cu planuri pentru adăugarea a încă două ulterior, fiecare venind cu o poveste unică în Seattle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *