Trailere

Vampire Survivors întâlnește Among Us în DLC-ul crossover, Emergency Meeting din 18 decembrie

Vampire Survivors se pregătește să primească un nou DLC captivant, de data aceasta sub forma unui crossover cu popularul joc Among Us. Dezvoltatorii au făcut anunțul pe Twitter în data de 6 decembrie 2023, împreună cu un trailer cinematic care a stârnit deja entuziasmul fanilor.

Noul DLC, intitulat “Vampire Survivors: Emergency Meeting”, este programat să fie lansat pe 18 decembrie 2023. Acesta aduce trădarea caracteristică din Among Us în universul Vampire Survivors, oferind jucătorilor o experiență captivantă și inovatoare. În plus față de elementele aduse de Among Us, DLC-ul include și inamici noi, precum și o schimbare de peisaj, aducând proaspătături jocului.

Trailerul cinematic colorat și haotic reflectă atmosfera nostalgică a jocului și prezintă supraviețuitori și colegi de echipaj care se unesc împotriva noilor amenințări. Emergency Meeting aduce cu sine nouă personaje, 15 arme noi, o scenă inedită și șase piese muzicale noi cu tematică Among Us.

Vampire Survivors, creat de designerul italian Luca Galante, a câștigat premii și apreciere pentru debutul său, inclusiv o nominalizare la Game Awards și două premii BAFTA. Emergency Meeting reprezintă al treilea DLC al jocului, continuând tradiția actualizărilor bogate în conținut și oferind jucătorilor noi provocări și aventuri. Lansarea DLC-ului pe Xbox și Steam este programată pentru 18 decembrie 2023, în timp ce versiunile pentru Nintendo Switch și mobil vor fi disponibile într-un viitor apropiat. Fanii pot adăuga deja acest moment de urgență la lista lor de dorințe pentru a se bucura de toate noutățile pe care le aduce acest crossover inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *