Zvonuri

Valve pregătește o posibilă dezvăluire pentru noul joc “Deadlock”

Valve a înregistrat recent o marcă comercială pentru numele “Deadlock”, sugerând că o dezvăluire oficială ar putea avea loc mai curând decât se anticipa. Deadlock este așteptat să fie cel mai nou shooter multiplayer la persoana a treia de la Valve, jocul fiind subiectul unor scurgeri de informații frecvente în ultima lună.

Deadlock se află în dezvoltare din cel puțin 2022 sub numele de cod “Neon Prime”, în ciuda faptului că nu a existat un anunț oficial al jocului. Inițial, se credea că acest shooter 6-v-6 ar fi un spin-off al popularului joc Dota 2. Totuși, scurgerile recente sugerează că dezvoltatorii au transformat proiectul într-un titlu independent. Cu Deadlock aproape gata de lansare, Valve face progrese cu următoarea actualizare.

După cum a observat utilizatorul Tyler_McV pe Twitter, Valve a solicitat înregistrarea mărcii comerciale pentru Deadlock pe 30 mai, la doar câteva zile după ce gameplay-ul a fost scurs online. În prezent, cererea este încă în curs de examinare legală, dar odată ce acest proces este finalizat, Valve poate continua cu un anunț oficial.

Deși Deadlock nu a avut încă o dezvăluire oficială, informațiile despre joc și-au făcut deja drum pe internet. Într-un scurt clip postat pe Twitter, jucătorii au putut vedea o imagine de joc timpurie, care include o listă de 19 personaje. Din imagini, se pare că Deadlock va fi plasat într-un cadru futurist, steampunk, similar cu stilul jocurilor Bioshock Infinite și Overwatch. Modul de joc pare să aducă aminte de Dota, jucătorii trebuind să navigheze pe o hartă mare, să elimine inamici pentru a câștiga bani și să își îmbunătățească personajele.

Este important de menționat că Valve are un istoric de a-și surprinde fanii, iar marca înregistrată ar putea fi un răspuns la scurgerile recente. Când “Neon Prime” a fost marca comercială, unii au crezut că ar putea fi un nume alternativ pentru mult așteptatul Half-Life 3. Deși Half-Life 3 nu s-a materializat încă, faptul că jocul Deadlock și-a făcut drum pe internet conferă mai multă greutate actualizării recente a mărcii comerciale.

Având în vedere că Valve a înregistrat marca pentru Deadlock pe 30 mai, se pare că un anunț oficial este încă puțin îndepărtat. Acest lucru nu îi va împiedica pe fani să se entuziasmeze, mai ales că Valve a fost responsabil pentru jocuri mari în trecut, precum Half-Life, Portal și Counter-Strike. Cu toate acestea, cu filmările din Deadlock deja disponibile online, Valve pare să se miște rapid pentru a devansa orice scurgeri viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *