Zvonuri

Valve dezvoltă un shooter cu eroi la persoana a treia numit „Deadlock”. Vezi aici primele imagini cu gameplay-ul

Se zvonește că Valve lucrează la un nou shooter cu eroi la persoana a treia, intitulat „Deadlock”, care combină elemente de steampunk și fantezie. Informațiile despre acest joc au apărut datorită unor teste alfa închise, care au scurs detalii despre proiectul în dezvoltare din 2018.

Diverse surse implicate în testele de joc au publicat imagini și informații online, iar acestea au fost verificate de Tyler McVicker, reporter la Valve News Network, și confirmate de Eurogamer. Se pare că testele alfa închise includ sute de jucători, printre care și YouTuberi din sectorul jocurilor competitive.

Creatorul de conținut Gabe Follower a oferit mai multe detalii despre „Deadlock”, descriindu-l ca un „shooter competitiv la persoana a treia, bazat pe eroi”, cu bătălii 6v6 pe o hartă mare cu patru benzi, abilități utilizabile și obiecte speciale. Jocul include mecanici de apărare a turnului și permite călătorii rapide folosind șine plutitoare, similar cu sistemul din Bioshock Infinite. Personajele din joc variază de la magicieni și creaturi ciudate până la roboți.

Gabe Follower a descris „Deadlock” ca o combinație rapidă și interesantă de Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite și Orcs Must Die, menționând că designul eroului este inspirat de Dota. Unul dintre eroi, de exemplu, se numește Grey Talon.

Deși Valve nu a făcut încă un anunț oficial, există speculații că jocul ar putea fi dezvăluit în timpul Summer Game Fest, care începe pe 7 iunie, cu prezentarea anuală găzduită de Geoff Keighley. Până atunci, detaliile rămân la nivel de zvonuri, în ciuda imaginilor aparent legitime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *