Trailere

Valve anunță Steam Deck OLED cu lansare pe 16 noiembrie

Valve surprinde comunitatea gaming-ului cu anunțul oficial al Steam Deck OLED, programat să fie lansat pe 16 noiembrie. Acest nou model aduce îmbunătățiri semnificative, inclusiv un ecran OLED de 7,4 inchi, o durată de viață a bateriei extinsă și un design mai ușor.

Ecranul OLED oferă o experiență vizuală superioară, susținută de culori mai bogate, negru pur și o redare uimitoare a mișcării, împreună cu suport pentru HDR. Durata de viață a bateriei este îmbunătățită cu 30-50%, datorită eficienței sporite a tehnologiei OLED și a APU-ului AMD mai eficiente energetic. Wi-Fi 6E asigură descărcări mai rapide, iar noul model este cu aproximativ cinci procente mai ușor, având un total de 30 de grame.

Steam Deck OLED va fi disponibil în două variante. Prima variantă include un SSD NVMe de 512 GB, o husă de transport și un pachet de profil Steam la prețul de 549,00 USD. A doua variantă oferă, în plus, o sursă de alimentare de 45 W cu un cablu de 2,5 metri, o husă de transport cu o căptușeală detașabilă, film de pornire exclusivist și temă pentru tastatură virtuală, sticlă premium anti-orbire gravată pentru afișaj și un SSD NVMe de 1 TB, la prețul de 649,00 USD. În același timp, prețul modelului actual LCD de 256 GB va fi redus la 399 USD.

Comunitatea gaming-ului așteaptă cu nerăbdare lansarea acestui nou model Steam Deck OLED, care promite o experiență îmbunătățită și mai captivantă pentru utilizatorii pasionați de gaming pe platforma Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *