Știri

Valorant va fi lansat pentru PS5 și Xbox Series X/S anul acesta

De la lansarea sa pentru PC în 2020, Valorant a devenit unul dintre cei mai mari shootere competitivi, atrăgând milioane de jucători din întreaga lume. În ciuda popularității sale uriașe, jocul nu a fost disponibil pe console. Acest lucru este pe cale să se schimbe, deoarece Riot Games a anunțat oficial lansarea Valorant pentru PS5 și Xbox Series X/S la Summer Game Fest 2024.

Anunțul a venit alături de un trailer scurt care prezintă gameplay-ul pe console, stârnind entuziasmul fanilor din întreaga lume. Deși o dată exactă de lansare nu a fost încă dezvăluită, Riot Games a anunțat un test beta limitat care va începe exclusiv pentru PS5 pe 14 iunie.

Beta va include mai multe moduri de joc, cum ar fi Unrated, Swiftplay, Customs, Deathmatch și Team Deathmatch, oferind jucătorilor o varietate de hărți pe parcursul mai multor săptămâni. Aceasta va fi o oportunitate excelentă pentru jucători să experimenteze Valorant pe console înainte de lansarea oficială.

Valorant pe console va păstra toate caracteristicile care l-au făcut popular pe PC, oferind o experiență competitivă intensă și strategică. Jocul free-to-play promite să atragă și mai mulți jucători odată ce va fi disponibil pe PS5 și Xbox Series X/S.

Pentru mai multe detalii despre testul beta și lansarea oficială, consultați site-ul oficial al Riot Games și rămâneți la curent cu ultimele noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *