Știri

Valheim: Ashlands aduce provocări și conținut nou, iar primul gameplay a fost dezvăluit într-un trailer

Jucătorii de PC se pot aventura acum într-una dintre cele mai dificile regiuni din Valheim – Ashlands. Iron Gate Studios a lansat recent această actualizare majoră, disponibilă pentru testare publică pe Steam. Ashlands este descris ca fiind un biom extrem de provocator, cu lavă, Valkyrie amenințătoare și alte pericole de care jucătorii trebuie să fie conștienți.

Pentru a juca în Ashlands, jucătorii trebuie să își facă copii de rezervă pentru lumea și personajele lor, iar toți participanții trebuie să fie în aceeași ramură de testare. De asemenea, este recomandat să începeți o lume nouă pentru a beneficia de conținutul nou generat.

Navigarea în Ashlands este posibilă doar cu vaporul, iar construirea unei baze necesită o atenție deosebită, deoarece erupțiile pot distruge construcțiile. Ashlands reprezintă ultima oprire înainte de Deep North, oferind o experiență provocatoare pentru jucători.

Actualizarea aduce, de asemenea, o varietate de conținut nou, inclusiv peste 30 de arme noi, trei seturi de armuri noi, peste 70 de obiecte construibile, cinci noi îmbunătățiri pentru stația de fabricare și peste 10 creaturi noi. Există, de asemenea, evenimente noi, mecanici, muzică, produse alimentare și poțiuni.

Valheim este disponibil pentru Xbox One, Xbox Series X/S și PC. Pentru mai multe detalii și pentru a vedea primul gameplay într-un trailer, consultați pagina de Steam și recenzia noastră cu acces anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *