Lansări

V Rising va veni pe PlayStation 5 pe 11 iunie

Posesorii de PlayStation 5 își pot potoli în sfârșit setea de sânge și se pot bucura de jocul cu vampiri de mare succes pe consolă. Dezvoltatorul suedez Stunlock Studios a anunțat că versiunea pentru PlayStation 5 a action-RPG-ului de supraviețuire în lume deschisă, V Rising, va începe precomenzile de astăzi înainte de lansarea sa pe 11 iunie. Aceasta urmează lansării versiunii 1.0 a jocului pe Steam pe 8 mai, care a fost primită cu o primire extrem de pozitivă atât din partea criticilor, cât și a comunității tot mai mari de jucători.

Posesorii de PlayStation 5 își pot afunda în sfârșit dinții în V Rising în forma sa finală. Intră în pielea unui vampir proaspăt trezit, construiește-ți castelul gotic și explorează o lume deschisă plină de pericole, cu șapte regiuni de explorat și 57 de șefi de înfruntat. Caută sânge singur sau unește-te cu un clan, luptând alături de alți vampiri online. Ridică-te în putere și înfruntă însuși vechiul tiran Dracula într-o confruntare de proporții epice pentru a conduce noaptea.

În parteneriat cu Sony și cu sprijin suplimentar din partea Auroch Digital, Stunlock Studios s-a concentrat pe crearea unui gameplay optim pentru PlayStation 5, cu îmbunătățiri ale interfeței de utilizare și suport pentru controlerul de joc DualSense.

Cumpărați ediția standard pentru 39,99 EUR/USD (-10% reducere la precomandă PlayStation®Plus). Cei care precomandă pachetele se pot bucura și de posibilitatea de a juca încă din 6 iunie atunci când cumpără:

Castlevania Edition la 59,99 EUR/USD (-10% reducere la precomandă PlayStation®Plus)
Ediție completă pentru 99,99 EUR/USD (-10% reducere la precomandă PlayStation®Plus)
Jucătorii de pe consolă pot experimenta și colaborarea palpitantă dintre Stunlock Studios și Konami Digital Entertainment (KONAMI), în timp ce introduc evenimentul Legacy of Castlevania în V Rising. Pregătește-te să-l provoci pe legendarul vânător de vampiri Simon Belmont și să deblochezi arma biciului. Împreună cu conținutul gratuit Castlevania, pasionații de vampiri vor putea achiziționa DLC-ul cosmetic Legacy of Castlevania Premium Pack pentru 19,99 EUR/USD, permițând jucătorilor să-și construiască propriile castele inspirate de estetica gotică clasică a Castlevania. Pachetul conține, de asemenea, completări și personalizări suplimentare. Jucătorii PS5 ar putea fi, de asemenea, interesați de pachetul de precomandă din V Rising Castlevania Edition pentru 59,99 EUR/USD (-10% reducere la precomandă PlayStation®Plus), oferindu-vă acces la toate produsele cosmetice delicioase Castlevania, precum și la acces anticipat de cinci zile pentru a începe jocul pe 6 iunie!

Alternativ, ediția completă V Rising conține toate pachetele cosmetice disponibile în prezent în joc, care include pachetul Eldest Bloodlines, pachetul cu relicve ale lui Dracula, pachetul Sinister Evolution și pachetul Legacy of Castlevania – un pachet complet care include și cele cinci zile de pre-acces! V Rising Complete Edition va fi disponibilă pentru 99,99 EUR/USD (-10% reducere la precomandă PlayStation®Plus).

Funcții interesante:

Angajați-vă într-o luptă viscerală action-RPG.
Mod de joc de supraviețuire: construiește-ți castelul și creează-ți arsenalul.
Caută sânge și alunecă printre umbre sau riscă să te arzi de soare.
O lume fantezie întunecată plină de creaturi terifiante, de la om la fiară și nu numai.
Ucide peste 50 de șefi puternici pentru a le absorbi cunoștințele și puterea.
Alege-ți stilul de joc! 11 tipuri de arme și peste 50 de vrăji.
Îmbracă-te ca să omoare! Schimbă-ți aspectul armurii și alege dintr-o mare varietate de opțiuni de culoare.
Înfruntă rivalul suprem al vampirilor și ucide-l pe Dracula însuși pentru a-ți revendica locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *