Știri

V Rising va costa 20 USD mai mult din 5 aprilie

Stunlock Studios anunță o creștere a prețului pentru V Rising, care va intra în vigoare începând cu 5 aprilie. Prețul va crește de la 19,99 USD la 34,99 USD, iar acest pas este considerat a reflecta “valoarea completă” a titlului după cinci ani de dezvoltare, doi dintre aceștia fiind petrecuți în acces anticipat.

Deși această creștere a prețului nu este neapărat o surpriză, având în vedere declarațiile anterioare ale Stunlock Studios, este important de menționat că pachetele DLC existente vor rămâne disponibile după lansarea versiunii 1.0 cu același preț. Cu toate acestea, o excepție este colaborarea viitoare Legacy of Castlevania, care se lansează pe 8 mai.

În plus, va fi disponibilă o actualizare gratuită care adaugă legendarul vânător de vampiri Simon Belmont ca luptă împotriva șefului, împreună cu biciul lui Vampire Killer și noi abilități. Un pachet Premium cu decorațiuni pentru castel cu tematică Castlevania, montură scheletică și opțiuni de personalizare a personajelor va fi de asemenea disponibil, însă prețul acestuia nu a fost încă dezvăluit.

De asemenea, V Rising urmează să fie lansat și pe PS5 la sfârșitul acestui an, extinzând astfel accesul la acest titlu pe mai multe platforme.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *