Trailere

V Rising iese din acces anticipat pe 8 mai pentru PC, cu lansare ulterioară pe PS5 mai târziu în acest an

După aproape doi ani de acces anticipat, RPG-ul de acțiune V Rising dezvoltat de Stunlock Studios va fi lansat oficial pentru PC pe 8 mai. Lansarea pe PS5 este programată să aibă loc mai târziu în acest an. Jocul a înregistrat un succes semnificativ în perioada de acces anticipat, vânzând 2,5 milioane de copii în primele trei luni.

V Rising plasează jucătorii în pielea unui vampir care se trezește după secole. Într-o lume populată de oameni și alte creaturi, scopul principal al jucătorului este să caute adăpost și să semene teroare. Folosind o varietate de arme și puteri vampirice, jucătorii se confruntă cu diferiți șefi și pot construi diverse structuri într-un RPG de acțiune cu multiple căi de urmat.

Deși jocul poate fi jucat și în mod solo, există și opțiunea de cooperare, iar jucătorii pot intra în lumi în care mai mulți vampiri concurează pe uscat și își atacă castelele reciproc. Succesul său comercial și actualizările constante în perioada de acces anticipat sugerează că V Rising are potențialul de a deveni o prezență semnificativă pe piața RPG-urilor de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *