Știri

Utilizatorii PS5, Nintendo Switch, Steam Deck și ROG Ally fac parte din comunitatea Xbox

Șeful Xbox, Phil Spencer, a dezvăluit într-un interviu acordat publicației japoneze Famitsu că consideră că jucătorii PS5 și Nintendo Switch vor face și ei parte din familia Xbox, alături de jucătorii Xbox Series X/S, Xbox One și PC.

Spencer a făcut declarația răspunzând la o întrebare despre viziunea Microsoft după achiziția cu succes a Activision Blizzard. Spencer a mai spus că consideră că utilizatorii Steam Deck și Asus ROG Ally fac și ei parte din comunitatea Xbox.

Potrivit Spencer, jucătorii de pe diferite platforme sunt considerați parte a comunității Xbox datorită faptului că mai multe jocuri dezvoltate de studiourile deținute de Xbox sunt disponibile și jucate pe alte platforme, inclusiv Redfall, Starfield și, mai recent, Call of Duty: Modern Warfare 3. Spencer a mai spus că achiziția permite acum Microsoft să publice mai multe jocuri decât oricând înainte pe mai multe platforme.

Microsoft și-a finalizat achiziția Activision Blizzard chiar luna trecută, aducând diferite francize, inclusiv Diablo, Warcraft și Call of Duty, sub umbrela Xbox. Spencer a declarat anterior că, în ciuda achiziției, Call of Duty nu va avea niciun conținut exclusiv Xbox.

Atât Activision Blizzard, cât și Microsoft au dezvăluit, de asemenea, că Call of Duty și Diablo nu vor veni la Game Pass înainte de sfârșitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *