Zvonuri

Următorul Tomb Raider va fi open world, cu acțiunea în India

Potrivit unor scurgeri de informații apărute pe Twitter, se pare că următorul joc Tomb Raider va fi plasat în India și va aduce cu sine o schimbare majoră: o lume deschisă completă.

Conform leakerului V Scooper, povestea jocului va începe în urma unui dezastru natural în nordul Indiei, dezvăluind ruine și artefacte noi din timpul domniei regelui Ashoka. Lara Croft se va confrunta cu un grup numit Society of Raiders, care ar putea avea agende opuse față de ale ei.

În ceea ce privește gameplay-ul, jucătorii vor putea explora peisajele vaste folosind o motocicletă, parașute și abilitățile de parkour ale Larei. Se preconizează că jocul va include și elemente de stealth non-letal și un nou sistem de recrutare a aliaților pentru a ajuta strategic în misiuni.

Deși nu există confirmări oficiale, acest rumor aduce o perspectivă interesantă asupra viitorului franșizei Tomb Raider. Cu toate acestea, rămâne de văzut cât de mult din aceste detalii se vor confirma odată ce vor fi anunțate informații oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *