Trailere

Următorul Mass Effect primește un nou teaser, noul protagonist este dezvăluit

BioWare a lansat un nou teaser pentru următorul Mass Effect, continuând să alimenteze anticiparea fanilor. În teaser, putem vedea un personaj necunoscut îmbrăcat într-o cască și o haină cu siglele N7, care se oprește pentru a privi înapoi, apoi scote o armă și se îndreaptă spre ceea ce pare a fi o navă așteptându-l.

Acest personaj ar putea fi noul protagonist al jocului, iar BioWare a adăugat combustibil speculațiilor prin lansarea unui nou poster care prezintă aspectul personajului. În plus, posterul dezvăluie și o scenă care pare a fi un club de noapte, cu diverse rase, inclusiv un Salarian, un Asari, un Geth îmbrăcat în haine și o posibilă apariție a rasei Angara (ultima dată văzută în Mass Effect: Andromeda).

Aceste indicii lasă să se înțeleagă că acțiunea jocului ar putea avea loc în viitor, dar BioWare nu a confirmat încă această informație. Cu toate acestea, se știe că următorul Mass Effect se află încă în pre-producție, iar unele zvonuri sugerează că jocul nu va fi de tip open-world, ci se va concentra pe formatul titlurilor anterioare din serie. Fanii rămân cu sufletul la gură în așteptarea mai multor detalii despre acest anticipat joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *