Știri

Următorul joc Fallout poate fi lansat mai devreme decât ne așteptăm

Franciza Fallout trece printr-un val amețitor de popularitate datorită emisiunii Amazon, iar Xbox dorește să-l valorifice cu un nou joc.

Rapoartele indică faptul că Xbox dorește să valorifice popularitatea emisiunii Fallout post-Amazon cu planuri de dezvoltare accelerată pentru următoarea intrare. Lansarea Fallout 5 ar putea fi încă departe, ceea ce ar putea determina Xbox să ia în considerare externalizarea dezvoltării Fallout către un alt studio. Achiziția Obsidian de către Xbox deschide posibilitatea dezvoltării paralele pentru noi titluri Fallout și Elder Scrolls.

Un nou raport susține că Xbox este conștientă de hypeul din jurul francizei Fallout și caută să accelereze dezvoltarea următoarei sale intrări. După lansarea emisiunii Amazon, interesul fanilor pentru seria Fallout a cunoscut o creștere semnificativă, numărul de jucători crescând vertiginos pe fiecare platformă. Bethesda a profitat de acest val de popularitate lansând actualizarea gratuită de nouă generație a lui Fallout 4 pe 25 aprilie.

Fallout 5 este probabil încă puțin îndepărtat și, cu o astfel de lățime între lansările principale, poate fi cel mai bine ca Fallout să apese butonul de resetare. Într-un episod recent al podcastului Xbox Two, credibilul insider Microsoft Jez Corden a subliniat această problemă exactă și a spus că Xbox este „conștientă” de interesul sporit pentru Fallout, precum și de succesul garantat că următoarea intrare în franciză va fi. Dar fără nicio modalitate actuală de a profita de hype-ul cu Fallout 5 și Bethesda fiind prea ocupată cu Elder Scrolls 6, Xbox se pare că ia în considerare alte mijloace pentru a accelera dezvoltarea unui nou joc Fallout.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *