Zvonuri

Următorul eveniment PlayStation ar putea fi un State of Play, nu o prezentare majoră

Fanii PlayStation ar putea fi dezamăgiți, deoarece evenimentul programat pentru mai 2024 ar putea fi doar un State of Play și nu o prezentare completă, așa cum s-a zvonit inițial. Data exactă pentru următoarea prezentare a Sony rămâne incertă, lăsând jucătorii în întuneric cu privire la viitoarele dezvăluiri ale jocurilor de la studiourile de primă parte. Deși un eveniment în mai a fost foarte sugerat, luna este aproape de sfârșit, ceea ce înseamnă că ar trebui să se întâmple în orice zi.

Insiderul credibil NateTheHate a sugerat că evenimentul PlayStation programat pentru mai ar putea fi un State of Play și nu o prezentare completă. Dacă aceasta este situația, următoarea prezentare a Sony ar putea fi o dezamăgire pentru fanii care așteptau o explozie masivă de dezvăluiri de la numeroasele studiouri sub deținătorul platformei.

Cu vara 2024 care se apropie cu pași repezi, sezonul de prezentare a jocurilor este pe cale să înceapă. Festivalul anual de jocuri de vară al lui Geoff Keighley este programat pentru 7 iunie, cu 55 de companii deja confirmate să participe la eveniment. Între timp, Microsoft a dezvăluit că va găzdui un Xbox Games Showcase duminică, 9 iunie. Chiar și Nintendo a anunțat că va avea un Direct propriu cândva în iunie. Dintre toți deținătorii de platforme, doar PlayStation nu a confirmat oficial următoarea sa vitrină. Din păcate, NateTheHate ar putea avea vești proaste în această privință.

Răspunzând la un fan care a întrebat despre prezentarea PlayStation din mai, NateTheHate a susținut într-o postare pe Twitter că „Evenimentul Sony din mai este încă pe drumul cel bun”. Cu toate acestea, el a adăugat că se așteaptă să fie „un State of Play la începutul săptămânii viitoare” în loc de o vitrină tradițională de vară. Afirmațiile sunt în concordanță cu rapoartele făcute de colegul insider Jeff Grubb, care a declarat în mai multe rânduri că următoarea prezentare a Sony va avea loc în această lună. Niciun zvon până acum nu sugerase că nu ar fi o vitrină majoră.

Potențiala lipsă a unei vitrine complete poate fi o surpriză pentru mulți fani PlayStation. La urma urmei, jucătorii încă nu știu prea multe despre ce fac studiouri precum Naughty Dog, Bluepoint, Bend Studio, Media Molecule, Housemarque și Sucker Punch. Deși precedentul State of Play din ianuarie 2024 a fost bine primit, dacă următorul eveniment PlayStation va fi doar un State of Play, fanii ar putea să nu primească actualizările dorite despre proiectele majore ale studiourilor Sony, ceea ce probabil va dezamăgi mulți jucători.

În ciuda lipsei potențiale a unei vitrine majore, Sony ar putea avea în continuare anunțuri interesante pentru fani. Ultima dată când Sony a trecut un an întreg fără o singură vitrină a fost în 2022, când a găzduit doar un State of Play modest în iunie. Dacă Sony urmează o strategie similară și în acest an, fanii ar trebui să își tempereze așteptările. Cu toate acestea, este posibil să existe noi dezvăluiri de jocuri PlayStation majore în timpul verii, cum ar fi titlurile Astro Bot și LEGO Horizon, despre care se zvonește că sunt în dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *