Știri

Următorul eveniment major al Counter-Strike 2 va avea loc în SUA – BLAST Austin 2025

Fanii americani de Counter-Strike se pot bucura! Turneul Major revine în SUA pentru prima dată din 2018, odată cu BLAST Austin 2025. Anunțul a fost făcut astăzi de BLAST, organizatorul evenimentului, care va aduce CS2 Major de stat la Moody Center din Austin, Texas, în luna iunie a anului viitor.

Această veste va fi cu siguranță bine primită de fanii americani, care au demonstrat deja entuziasm pentru CS2 la IEM Dallas de luna trecută, unde G2 Esports a ridicat trofeul cu sprijinul publicului local. Prezența lui Stewie2k, eroul american revenit, a adus un plus de emoție evenimentului. Stewie2k a făcut parte din echipa Cloud9 care a câștigat ELEAGUE Boston 2018, ultimul Major organizat în SUA.

BLAST Austin 2025 va marca a doua oară când BLAST găzduiește un Major, după succesul de la BLAST Paris 2023. Evenimentul va face parte dintr-un program “revigorat” BLAST Premier 2025, care va include șase turnee pe parcursul a două sezoane, alături de un sistem de recompense actualizat și evenimente regionale de calificare. Toate acestea coincid cu tranziția la un ecosistem Counter-Strike complet deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *