Zvonuri

Until Dawn va fi anunțat pentru PS5 și PC în următoarele zile

Un leaker important, cunoscut sub numele de billbil-kun, a dezvăluit informații despre un posibil anunț legat de jocul de groază apreciat, Until Dawn. Conform raportului publicat pe Dealabs, se pare că jocul dezvoltat de Supermassive Games în 2015 se îndreaptă către PS5 și PC, iar anunțul ar putea avea loc în următoarele cincisprezece zile, posibil în cadrul unei prezentări State of Play viitoare.

Până în prezent, nu se cunoaște clar dacă Until Dawn va reveni sub forma unui remaster sau a unui remake complet, dar leakerul sugerează că este probabil să fie primul. Detaliile despre lansarea pe PS5 și PC, precum și dacă va fi o lansare simultană pe ambele platforme, rămân încă necunoscute. Cu toate acestea, se speculează că jocul se află în dezvoltare de cel puțin un an.

În plus față de această veste, se adaugă faptul că Sony a confirmat recent lucrul la o adaptare cinematografică a lui Until Dawn. Așadar, posibilitatea unei relansări a jocului pentru a coincide cu această adaptare cinematografică este luată în considerare, făcând o comparație cu modul în care The Last of Us a fost gestionat de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *