Trailere

Until Dawn Remaster se lansează în toamna anului 2024 pentru PS5 și PC

Remasterul mult așteptat al jocului Until Dawn, dezvoltat de Ballistic Moon și bazat pe horror-ul narativ de succes al Supermassive Games, se va lansa în toamna anului 2024 pentru PS5 și PC. Un nou trailer, dezvăluit în cadrul evenimentului State of Play, evidențiază îmbunătățirile vizuale și de performanță. Trailerul poate fi vizionat mai jos, dar atenție la spoilerele de poveste.

Refăcut pe Unreal Engine 5, trailerul arată îmbunătățiri semnificative în iluminare, texturi, medii și umbre, precum și o rată de cadre mult mai bună. Animațiile personajelor au fost, de asemenea, rafinate, incluzând mai multe mișcări contextuale. Jocul beneficiază acum de o cameră la persoana a treia, interacțiuni noi, obiecte de colecție suplimentare și noi moduri de interacțiune.

Ballistic Moon a revizuit și efectele sonore, iar Mark Korven, cunoscut pentru The Cube și The Witch, oferă o coloană sonoră nou-nouță pentru această remasterizare. Detalii suplimentare și gameplay extins vor fi dezvăluite în lunile următoare, oferindu-le fanilor o privire mai detaliată asupra îmbunătățirilor aduse jocului.

Pe lângă joc, un film bazat pe Until Dawn este în dezvoltare, regizat de David F. Sandberg, cunoscut pentru Lights Out și Annabelle: Creation. Deși Sony nu a oferit actualizări recente despre film, fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *