Trailere

Unknown 9: Awakening dezvăluie gameplay-ul și se va lansa în vara lui 2024

Reflector Entertainment a dezvăluit un nou trailer pentru “Unknown 9: Awakening”, aventura sa de acțiune anunțată pentru prima dată în 2020. Într-o mișcare surprinzătoare, jocul nu doar că va sosi pe platformele Xbox One și Xbox Series X/S, dar va fi lansat chiar în această vară. Vizionați mai jos primul gameplay al jocului.

Jucătorii vor prelua controlul asupra lui Haroona, un personaj dotat cu abilități puternice legate de Fold, inclusiv capacitatea de a opri gloanțele și de a sari în moduri impresionante, precum și de a controla inamicii. Jucătorii vor avea opțiunea de a adopta o abordare furtivă sau de a se angaja în confruntări directe, putând combina cele două strategii pentru a-și atinge obiectivele.

Povestea urmărește căutarea de răzbunare a lui Haroona, după o pierdere tragică care i-a schimbat viața. Această căutare o va purta într-o călătorie complexă și globală, dezvăluind secrete puternice ascunse în lumea înconjurătoare. În cele din urmă, va trebui să înfrunte Ascendenții, conduși de Vincent Lichter, și să-i oprească să utilizeze Fold în propriile lor scopuri.

“Unknown 9: Awakening” este publicat de Bandai Namco și este considerat a fi „o poartă de acces către lumea narativă mai mare a Unknown 9”, un univers bogat în povești interconectate, prezentate în diferite forme media. Echipa de dezvoltare a dedicat mult timp detaliilor și caracteristicilor unice pentru a crea o poveste captivantă și o experiență de joc memorabilă.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe detalii despre “Unknown 9: Awakening” înainte de lansarea sa în această vară, iar fanii sunt invitați să rămână la curent cu mai multe dezvăluiri de gameplay în următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *