Lansări

UNITED 1944 lansează un demo gratuit – gustă experiența bătăliilor intense ale celui de-al Doilea Război Mondial

Dezvoltatorul spaniol Novarama aduce o veste entuziasmantă pentru iubitorii de jocuri de tip FPS, o experiență captivantă în cel de-al Doilea Război Mondial. Au fost lansat un demo multiplayer complet gratuit pentru UNITED 1944, un joc care a primit recenzii pozitive și se bucură de un rating general de 80 pe Steam.

UNITED 1944 oferă o experiență complexă, având două moduri de joc, trei hărți mari, peste 20 de arme și peste 40 de abilități. Jucătorii vor fi immerși în cele mai intense bătălii ale celui de-al Doilea Război Mondial, de la zonele rurale din Franța și Africa de Nord până la celebrul Ziua Z din Franța. Cu bătălii 16v16 și posibilitatea de a explora și construi, UNITED 1944 oferă o varietate de experiențe captivante.

Demo-ul include toate hărțile și modurile de joc disponibile în prezent, oferind jucătorilor acces la armele și ținutele inițiale, meciuri complete și progres în joc. Orice progres realizat în demo se va transfera în versiunea plătită a jocului, motivând astfel jucătorii să facă pasul către experiența completă.

Pe lângă demo, echipa Novarama lansează și o actualizare majoră pentru UNITED 1944, aducând funcții solicitate de comunitate, precum sistemul de alianță în modul Survivor, cardul de profil pentru prezentarea progresului prietenilor și inamicilor, decorații și multe altele.

UNITED 1944 este disponibil pe Steam la prețul de 23,99 USD / 23,99 € / 20,99 £, iar dezvoltatorii promit mai multe actualizări de conținut gratuit în lunile următoare, inclusiv noi arme și o hartă nouă în Uniunea Sovietică. Aventura ta în cel de-al Doilea Război Mondial începe acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *