Știri

Unii jucători din Suicide Squad: Kill the Justice League primesc monede luthor gratuite în joc

Rocksteady, dezvoltatorul jocului Suicide Squad: Kill the Justice League, a oferit unor jucători cu acces anticipat monede Luthor gratuite ca compensație pentru timpul de nefuncționare al serverelor. Unii jucători care au precomandat ediția Deluxe și au fost afectați de întreruperea serverului au primit 2.000 de monede Luthor, evaluate la 20 USD, pe care le pot utiliza pentru achiziții cosmetice în joc.

Intreruperea serverelor a avut un impact mai mare în Australia și Noua Zeelandă, iar jucătorii care au achiziționat ediția Deluxe pentru acces anticipat au fost afectați. Aceștia pot utiliza monedele Luthor pentru a cumpăra variante de skin Deluxe și Legendare pentru personajele Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn și King Shark, precum și alte produse cosmetice în joc.

Cu toate acestea, nu toți jucătorii cu acces anticipat au primit compensația, întrucât întreruperea a afectat în principal acele regiuni. Rocksteady a luat această măsură pentru a răsplăti jucătorii afectați și pentru a le oferi oportunitatea de a personaliza personajele în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *