Știri

Undisputed va părăsi accesul anticipat pe PC și va fi lansat pentru PS5 și Xbox Series X/S pe 11 octombrie

Dezvoltatorul Steel City Interactive și editorul Deep Silver au anunțat că jocul de box Undisputed va ieși din accesul anticipat pe PC și va fi lansat complet pe 11 octombrie. În aceeași zi, Undisputed va fi disponibil și pentru consolele PS5 și Xbox Series X/S. Anunțul a fost însoțit de un trailer captivant, pe care îl puteți viziona mai jos.

Undisputed promite să fie „cel mai autentic” joc de box creat vreodată, oferind o listă impresionantă de peste 70 de boxeri licențiați. Printre aceștia se numără legende ale boxului precum Tyson Fury, Roy Jones Jr., Oleksandr Usyk, Katie Taylor și Canelo Alvarez, aducând o varietate de stiluri și strategii în ring.

Jocul dispune de un sistem de luptă complex care combină deciziile rapide de la secundă la secundă cu tacticile elaborate necesare în meciurile de box. Jucătorii vor avea control asupra unor aspecte diverse ale boxerilor lor, inclusiv jocul de picioare, opțiunile de mișcare și interacțiunile determinate de fizică pentru cele peste 60 de lovituri individuale oferite de joc.

Undisputed a fost lansat inițial pe PC prin Steam Early Access în ianuarie 2023 și a beneficiat de suport continuu prin numeroase actualizări de atunci. Lansarea completă din octombrie va marca un punct culminant pentru joc, aducându-l și pe consolele de ultimă generație, unde va putea fi experimentat de un public și mai larg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *