Știri

UNDECEMBER: noi actualizări pentru sezonul 3 – „Solo Descent Raid” și evenimentul Ddakji ziua școlii

LINE Games a dezvăluit ultimele actualizări pentru jocul de rol de acțiune hack & slash, „UNDECEMBER”, în cadrul sezonului 3, care aduc elemente noi pentru a stimula și mai mult experiența jucătorilor.

Solo Descent Raid:
Noua actualizare introduce „Solo Descent Raids”, permitând jucătorilor solo să se lupte cu șefii de raid chiar și fără o echipă. Această variantă pentru o singură persoană a „Descent Raids” clasice le oferă jucătorilor posibilitatea de a se confrunta cu șefi de raid precum „Ochogneel”, „Carovan” și „Magroth” și de a câștiga recompense valoroase în funcție de performanța lor.

Îmbunătățiri ale Sistemului de Transfer:
Actualizările aduse sistemului de transfer facilitează schimbarea modurilor personajelor la sfârșitul sezonului, permițând utilizatorilor să exploreze diverse strategii și să-și dezvolte personajele în conformitate cu preferințele lor.

Actualizări ale Sistemului de Costume:
Sistemul de costume a fost revizuit pentru a spori experiența de personalizare a personajelor. Noua actualizare introduce costume de frumusețe pentru diferite părți ale corpului, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește vopsirea personajelor.

Evenimentul Ddakji Ziua Școlii:
Pentru a marca noua actualizare, a fost lansat și „Evenimentul Ddakji Ziua Școlii”, care oferă utilizatorilor șansa de a câștiga recompense exclusive, inclusiv „[Exclusiv] Charm Legendary Reversion Essence”, „[Exclusiv] Rune Engraving Stone” și „[Exclusiv] Gear Guaranteed Transfer Stone”. Participanții pot acumula „Monede Ddakji” jucând UNDECEMBER și pot răscumpăra aceste recompense valoroase prin intermediul evenimentului.

Cu aceste noi adiții și evenimente, UNDECEMBER continuă să ofere o experiență captivantă și diversificată pentru fanii genului hack & slash.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *