Trailere

Undawn lansează noua actualizare Island of the Mist

Level Infinite și LightSpeed Studios au lansat oficial Island of the Mist, o nouă actualizare de conținut pentru jocul RPG de supraviețuire în lume deschisă gratuit Undawn. Această ultimă actualizare prezintă o nouă hartă, narațiuni captivante, raiduri îndrăznețe și o serie de evenimente interesante.

Hartă nouă: Insula Aurich

După atingerea nivelului 90, se va deschide noua hartă „Insula Aurich”. Această locație se mândrește cu un oraș misterios, o fabrică de apă uzată care răcorește coloana vertebrală și o bază de cercetare criptică, care ascunde numeroase secrete care așteaptă doar explorarea ta.

Noua poveste

În căutarea sursei catastrofei și după descifrarea informațiilor din Laboratorul VENUS și Baza Militară Hela, Raven Squad a descoperit mențiuni despre o insulă misterioasă în aceste fragmente de date. Cu misiunea de a găsi sursa mutației și de a depăși impasul catastrofei, supraviețuitorii au ajuns pe această insulă misterioasă. Cu toate acestea, trecutul de aici este învăluit în straturi de ceață, ceea ce face dificilă distingerea adevărului de minciună.

Conținut nou de joc

Solo Challenge Strongholds: Explorați misterele și disperarea trecutului pe Insula Misty. Acceptați provocările „Stația de tratare a apelor uzate infestate” și „Orașul scufundat Dolan” pentru a le decripta secretele.

Noua temniță săptămânală: scufundă-te în „Terenul de vânătoare înzăpezit”, o temniță săptămânală proaspătă care se rotește cu Judgment Center, King’s Station și Assault on the Refinery. Formați o echipă de 3 sau 4 persoane cu un nivel minim de 35 pentru a face față acestei provocări interesante.

Joc nou grup PVE: Pregătește-te pentru jocul de asediu al monștrilor, care va fi lansat la începutul lunii noiembrie. Eliminați toți monștrii de coșmar din afara avanpostului Redwood și apoi uniți-vă forțele pentru a apăra centrala centrală a avanpostului Redwood. Vei cuceri monștrii?

Evenimente noi

Visele muzicale ale lui Rory: Colectați 5 tipuri de piese în fiecare zi pentru a-l ajuta pe Rory să-și împlinească visul muzical și pentru a primi o serie de recompense, inclusiv playerul clasic și materiale de creștere.

Trick or Treat!: Evenimentul cu tematica Halloween este pe cale de a fi lansat. În fiecare seară, Adăpostul Corbului va găzdui o mare paradă de costume. Pune-ți cele mai sălbatice ținute și alătură-te sărbătorii. Există, de asemenea, diverse alte moduri de joc care vă așteaptă să experimentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *