Știri

Un zvon indică noul dezvoltator pentru jocul FIFA

Identitatea noului dezvoltator de jocuri FIFA care va spera să rivalizeze cu EA Sports FC în viitorul apropiat a fost posibil să se scurgă online.

Un nou zvon sugerează că 2K va dezvolta următorul joc FIFA. Rapoartele anterioare au indicat că 2K ar fi avut în vedere licența FIFA chiar înainte ca EA să decidă să nu reînnoiască drepturile de marcă în 2022. FIFA a confirmat deja că seria sa de jocuri video va continua fără EA, dar încă nu a oferit detalii despre acel proiect.

Un zvon nou apărut sugerează că 2K va fi dezvoltatorul următorului joc oficial FIFA . Se spunea anterior că editorul din Novato, California, urmărea licența FIFA de ani de zile.

2023 a marcat primul an fără un nou joc FIFA în trei decenii. De la începuturile sale în 1993, seria a fost dezvoltată și publicată de Electronic Arts. FIFA și EA Sports au decis să pună capăt parteneriatului lor în 2022, după ce acesta din urmă s-a dovedit că nu este dispus să plătească taxele de licență cerute de primul. După această întorsătură a evenimentelor, EA a livrat o intrare finală în franciza stipulată de contractul său încheiat acum, FIFA 23 , care a fost lansat în septembrie 2022.

Vânzările EA Sports FC au scăzut în comparație cu FIFA. Și în timp ce compania a continuat să-și pună experiența în simulare de fotbal pentru a lucra cu noua serie EA Sports FC , FIFA a decis să înceapă să caute un nou partener de dezvoltare. Acum se spune că a găsit acel colaborator în 2K, conform unui nou zvon început de auto-numit „cercetător de jocuri video” și utilizatorul Twitter Kurakasis.

Deși această persoană nu a pretins niciodată că deține cunoștințe din interiorul industriei, are un istoric de ani de zile în a dezgropa scoop-uri precum titlul noului joc Indiana Jones din surse publice.

Rupând cu MO obișnuit, Kurakasis nu a atribuit ultima lor scurgere unei anumite surse. Ei au evitat, de asemenea, să afirme că 2K este noul dezvoltator al seriei FIFA , optând în schimb pentru o formulare plină de înțelepciune care doar sugerează acuzația.

Revizuirea de către Game Rant a 2K și a istoricului de înregistrare IP al companiei-mamă Take-Two Interactive nu a dezvăluit nicio activitate care ar indica 2K să planifice un joc FIFA . FIFA în sine nu a depus nicio înregistrare pentru a securiza nicio marcă comercială legată de jocuri video după despărțirea sa de EA. Dar organismul de conducere a fotbalului a confirmat deja că un nou joc FIFA are loc fără EA la jumătatea anului 2023.

Ideea că acel proiect implică 2K nu este nici plauzibilă, nici nouă. În primul rând, compania se mândrește cu un istoric vast în crearea de simulări sportive, portofoliul său incluzând francize de mare succes precum NBA 2K , PGA Tour 2K și WWE 2K . Au existat, de asemenea, indicii că 2K se gândea să cumpere licența FIFA chiar înainte ca EA să decidă oficial să nu-și reînnoiască drepturile exclusive.

Având în vedere această stare de lucruri, unii observatori din industrie cred că 2K Sports este cel mai bun editor pentru FIFA în era post-EA a seriei. Indiferent dacă această evaluare este corectă, simpla asigurare a drepturilor asupra mărcii nu ar fi neapărat suficientă pentru ca compania să concureze cu EA Sports FC pe baze egale, chiar dacă ar oferi un joc superior mecanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *