Știri

Un nou val de VAC BAN în CS2 redă speranța jucătorilor

Valve se pare că își intensifică represiunea împotriva înșelăciunii în CS2, deoarece compania a emis astăzi de 12 ori mai multe interdicții VAC decât media. Comunitatea, înfometată de orice informații despre un anti-cheat actualizat, speră acum că cel mai recent și cel mai mare val de interdicție al Valve se va concretiza încet.

Mai multe fire de discuție Reddit au apărut astăzi, 27 aprilie, cu privire la creșterea interdicțiilor VAC emise, care se situează la de 12 ori mai mult decât media la momentul scrierii acestui articol. Deși nu sunt mulți în număr brut (aproximativ 130 de persoane au fost interzise VAC astăzi), asta este mult, având în vedere că doar aproximativ 10 sau mai puțini primesc ciocanul în fiecare zi. Acest lucru palidează în comparație cu valul de interdicție VAC din februarie, când Valve a dat jocul pentru peste 20.000 de jucători, deși comunitatea CS2 speră că această creștere înseamnă că urmează ceva mult mai mare.

Un fir Reddit din 27 aprilie a anunțat deja valul de interzicere a VAC, spunând că „abia începe”. Un jucător care a răspuns la firul de discuție a susținut că a primit numeroase mesaje de la Leetify în ultimele zile, care îi avertizează că jucătorii pe care i-au întâlnit au primit interdicții VAC. „Încrucișăm degetele că Premierul devine din nou jucabil”, au scris ei. Un altul a subliniat că numerele brute nu par atât de mari, deoarece ConVars nu urmărește toate conturile CS2, ceea ce înseamnă că numărul real de jucători interziși este probabil mult mai mare.

Un alt subiect din aceeași zi i-a văzut pe fani exprimându-și speranța că CS2 va fi curățat de trișori în curând. „Bine, poate că este timpul să revedem jocul într-o lună și ceva”, a spus un utilizator.

Teoriile cu privire la ceea ce ar fi putut cauza această creștere a interdicțiilor VAC sunt rampante în ambele fire, numeroși utilizatori susținând că a fost detectată o înșelăciune gratuită. Acest lucru s-a întâmplat în trecut, iar numărul de trișori interziși va depinde de cât de răspândit este software-ul.

Oricum ar fi, este bine să vedem că Valve abordează problema trișorilor. De asemenea, am primit mesaje Leetify care mă anunță că adversarii mei au primit tratamentul Gaben, ceea ce cu siguranță mă face să vreau să mă întorc la joc.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *