Trailere

Un nou trailer uimitor pentru Dollhouse: Behind The Broken Mirror dezvăluie o poveste plină de groază

SOEDESCO® a lansat un nou trailer captivant pentru Dollhouse: Behind The Broken Mirror, un joc de aventură horror la persoana întâi, programat să apară pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Trailerul oferă o privire asupra atmosferei întunecate și a poveștii captivante a jocului, stârnind interesul fanilor genului horror.

Intră în mintea unei cântărețe căzute în dizgrație

Jucătorii se vor alătura Elizei de Moor, o cântăreață odată celebră, acum bântuită de amintiri uitate. Prinsă în labirintul propriei minți, Eliza caută ajutorul doctorului Stern și al medicamentului său experimental pentru a-și recupera trecutul.

O lume distorsionată plină de pericole

Trailerul dezvăluie o lume întunecată și distorsionată, plină de păpuși terifiante care o urmăresc pe Eliza la fiecare pas. Jucătorii vor trebui să navigheze atât în realitate, cât și în lumea din spatele unei oglinzi sparte, folosind indicii și rezolvând puzzle-uri pentru a descoperi misterul din spatele poveștii Elizei.

O experiență captivantă cu elemente de groază psihologică

Dollhouse: Behind The Broken Mirror promite o experiență horror captivantă, cu o atmosferă tensionată, o poveste captivantă și elemente de groază psihologică care vor ține jucătorii în priză.

Caracteristici cheie:

Explorează o realitate întunecată și distorsionată
Dezvăluie misterul trecutului Elizei
Luptă sau evadează de hoardele de păpuși terifiante
Rezolvă puzzle-uri provocatoare
Experimentează o atmosferă răcoritoare cu muzică obsedantă și un stil vizual vintage noir
Dollhouse: Behind The Broken Mirror va fi lansat pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cu ediții standard fizice și digitale disponibile la 39,99 USD și o ediție digitală Deluxe la 49,99 USD.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *